40 44 46 36 nina@ninathomsen.dk

Om mig

Jeg er Nina, og jeg brænder for at gøre en forskel for andre.

Tilbage i 2007 tog jeg NLP Business Practitioner uddannelsen, og det var der jeg begyndte at interesserer mig for sammenhæng mellem krop og sind. Det har fulgt mig på forskellig vis og i mit tidligere arbejde som freelance bogholder, har jeg set et større behov for hjælp til selvudvikling og selvindsigt. Samt set velfungerende mænd, kvinder og unge, ende ud med stress pga. frustration over pressede arbejdssituationer, uddannelse, familieliv, parforhold, skilsmisse, dødsfald, mobning, ensomhed, misforståelser og uenigheder, dårlig kommunikation eller mangel på samme. Listen er uendelig og det kan kun gå for langsomt med at få taget hul på udfordringerne.

I 2019 greb jeg muligheden for at blive kostvejleder/sundhedscoach hos Henriette Søvind. En kostvejledning som ikke bare er en ny slankekur, men en ændring som holder resten af livet. En vejledning som er udviklet til en normal spisende person, som er nem at forholde sig til.

Jeg bestræber mig altid på at se dig som et unikt menneske, hvor det er dig og din krop som skal i balance. Sammen finder vi den rigtige vej for dig, så du opnår det resultat du drømmer om.

Min nysgerrighed førte mig videre til Japansk Lifting, Gua Sha og Cupping. Alle behandlinger som giver energi og velvære til kroppen. En pause til dig i hverdagen som vi alle kan trænger til.

Et af de forløb jeg har deltaget på, har givet mig indsigt i hvem jeg er som person og hvad jeg kan give dig for at få et bedre liv med fantastisk livsindhold og livsværdier. Derfor valgte jeg at blive Livsforvandler og Livsenergiterapeut. Begge har givet stor fokus på mig selv og den vej jeg skulle gå, for at få det liv jeg drømmer om.

For at give kroppen et ekstra skub i den gode retning, har jeg valgt at koble en Pilates instruktøruddannelse på, så ved hjælp af den rette kost, den opbyggende pilates og støttende coaching kan jeg guide dig til den bedste udgave af dig.

Jeg er altid i gang med ny læring, og har nye ideer i støbeskeen, så spørg endelig ind til hvis du har noget specifikt.

Jeg vil glæde mig til at se dig i Lemvig, Søndergade 30

Eller i Herning på Silkeborgvej 75.

Er det ikke muligt for dig at komme til mig, så tager jeg gerne turen i det danske land.

Kontakt mig på 4044 4636 eller mail: nina@ninathomsen.dk

Uddannelse

2007 –  NLP fra Mindstep, Aalborg

2019 – Japansk Cosmo Lifting efter Lone Sørensens metode. Underviser Mette Brandt, CPH

2019 – Lifting Gua Sha efter Mette Brandt, CPH

2019 – Cellulite Therapy Gua Sha, Mette Brandt, CPH og Wan Hay London.

2019 – Cuppingkursus, Joan Carstensen, Hjertekerne Bremdal.

2019 – Kostvejleder og Livsforvandler, Henriette Søvind, Aalborg.

2019 – Acces Bars, Mynte Dorte Duelund og Hanne Sowinski

2019 – Start Pilates instruktør, Bente Tromborg Silkeborg

2019 – Start Livsforvandler uddannelse hos Transform your Life Academy, Middelfart.