Varmluft Ovn sættes til 220 grader, tilberedning ca. 20-25 min
Start med at skive aubergine i ca. ½ cm skiver, læg dem i en si og drys med lidt groft salt og lad det trække 5-10 min.
Evt. skyl og tør skiverne af
Undlader du at skylle auberginen, skal du være lidt forsigtig med mere salt i retten, HUSK at smag til.
Mens skiverne trækker, skære du løg, hvidløg og tomat i mindre stykker
Fordel i en lille bradepande ( beklædt med bagepapir)
Drys med krydderier og lidt olie, bland det godt
Læg nu aubergineskiverne ovenpå løgene og tomaterne, fordelt så de dækker overfladen, sæt i ovnen.
Rist nødderne af på en varm pande og lad dem køle lidt af
Har du ikke cashewnødder, kan du bruge valnødder, røget saltmandler, peanuts eller pinjekerner
Har du ikke røget nødder, kan du tilsætte røget paprika når du rister på panden
Skær persille og feta i mindre stykker
Når auberginerne er færdigbagte, fordeler du nødder, persille og feta over, klar parat og server.