Ris, eller det tilbehør du vælger tilberedes efter anvisning
Klargør alle grøntsagerne, snit løg, hvidløg, squash, aubergine.
Tomat, Peberfrugt skære i mindre tern, bruges til topping
Broccoli skæres i mindre buketter og svitses på en varm pande, de må gerne få lidt stegekant.
Hæld kikærter op i en si og skyld dem og lad dem dryppe af.
Hæld lidt olie en gryden og svits løg og hvidløg til de er gyldne.
Tilsæt krydderierne. (Afmål krydderierne i en lille skål, herved undgår du damp i glasset.)
Tilsæt aubergine og lad dem stege lidt med ca. 5 min og så er det squash.
Så er det kikærter og tomater og bouillon evt. lidt vand.
Slut af med at tilsætte kokosmælken.
Husk altid at smage til, og vær ikke bange for at tilsætte ekstra krydderier.
Har du ikke allerede klargjort tilbehøret, er det nu du skal have gang i det. Ris og brød. Som ekstra til denne ret:
Lav en dip af græsk yoghurt, cremefraiche som både kan være dip til naan brød eller som topping på den varme ret.
Kan tilsættes Tofu eller evt. kyllingestykker. Det kan være en rest fra tidligere.