Klargør alle grøntsager, snit de grove grøntsager i mindre stykker, gulerødder, broccolistokken, bladselleri. Løg, hvidløg, i tern, chili i tynde skiver, broccoli toppen i mindre buketter.
Varm olien op og svits løg og hvidløg i wokken
Skær eller klip kyllingebryst fri for sener, hinder og herefter i ca. 6-10 stykker alt efter størrelsen.
Når løgene er stegt gyldne, tilsættes kyllingen og karry drysses over. Vend og lad det tage lidt farve.
Tilsæt spidskommen, peber, de grove grøntsager (gulerødder, broccolistok, selleri
Tilsæt vand ca. 2 dl og en bouillonterning, lad det småkoge 5 minutter
Sæt gang i at koge nudler, efter anvisningen.
Tilsæt nu lidt soya, fish sause, citronsaft og kokosmælken og broccoli buketterneVigtig at der stadig er lidt bid i broccolibuketterne, samt de øvrige grøntsager. HUSK at smage til og tilsæt mere smag hvis du synes det mangler.
Kog retten op og hæld vandet fra nudlerne, og du er klar til at serverer.Nudler i bunden af en dyb tallerken eller en skål og så en god portion kylling ovenpå.