Go Back

Langtids stegte svampe

Nina Thomsen
Lækre svampe til tapas, tilbehør til hovedretten
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Forret, Snack
Køkken Ninas køkken
Antal 2 personer

Udstyr

  • 1 Pande
  • 1 Grøntsagskniv
  • 1 Skærebræt
  • 1 paletkniv

Ingredienser
  

  • 300 gram Champignon
  • ½ stk Citron
  • 2 spsk. Olie
  • ½ tsk revet muskat
  • 1 Drys friskkværnet peber
  • 1 Drys Salt

Sådan gør du
 

  • Rens champignon og skær i kvarte.
  • Varm panden godt op og lad svampene stege langsomt ned, vær tålmodig :-)
  • Drys krydderier på og lad det stege med inden de er helt færdige
  • Tilsæt olie og citron og lad det simre lidt
  • Lad det afkøle eller server lun til Tapas eller tilbehør til din hovedret.

Noter

En af de små lækre retter som går så fint sammen med pølse, oste, små deller.
Vil være et løft til Tapasbordet og selvfølgelig en lækker haps til smørrebrød og topping på suppe og gryderetter.
Tip: Lav rigeligt da de hurtig får ben at gå på :-) 
Kærlig hilsen Nina
Nøgleord champingnon,