Go Back

Søndags omeletten

Nina Thomsen
Søndag morgen hygge med lækker omelet
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Frokost, Morgenmad
Køkken Ninas køkken
Antal 2 Personer

Udstyr

  • 1 stor pande
  • 1 Skål til at samle ingredienserne
  • 1 gaffel til at piske æg
  • 1 paletkniv
  • 2 store tallerkner til servering

Ingredienser
  

  • 4 stk. Morgen æg
  • 1 pakke Kalkun Bacon
  • ½ dl Piske fløde
  • ½ dl Revet cheddar ost
  • 1 drys salt og peber
  • 1 drys cayenne peber (kan undlades, men det er godt for blodomløbet)
  • 1 drys spidskommen (kan undlades, men er anti-inflamatorisk)
  • 2 håndfuld frisk spinat
  • 2 skiver Groft rugbrød
  • 2 spsk. Olivenolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Varm panden op og start med at stege bacon ( kan også laves i en ovn eller Airfryer)
  • Sæt din favorit kaffe/te over :-)
  • Slå æg ud, bland med fløde, revet ost og krydderier
  • Når bacon har fået tilpas sprødhed, tager du dem af panden
  • Hæld lidt olie på panden og tilsæt æggemassen
  • Tilsæt spinaten, bare let hen over æggemassen. Læg et låg over og skru ned på lavt blus.
    Ommeletten vil hæve sig og blive lækker og fyldig.
    Lad den stå 3-5 minutter og tjek så om den har fået lidt farve på bagsiden.
    Den behøver ikke vendes. Anret med Bacon og server til dit lækre moregen bord.

Noter

Vi elsker søndage, hvor der er tid til at hygge og kræse om maden.

Søndags ommeletten er en del af dit lækre morgen bord, om du har gæster eller du er dig så vil du glæde dig til at sætte tænderne i denne ommelet.
Tips til dig:
Rist et par skiver groft rugbrød og brug lidt smør.
Avocado, peberfrugt, agurk kan også være det friske pust her.
God appetit og god søndag morgen
Kærlig hilsen Nina
Nøgleord Æg, Bacon, Fløde, ost