Søndags omeletten
Nina Thomsen
Søndag morgen hygge med lækker omelet
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Ret Frokost, Morgenmad
Køkken Ninas køkken
- 4 stk. Morgen æg
- 1 pakke Kalkun Bacon
- ½ dl Piske fløde
- ½ dl Revet cheddar ost
- 1 drys salt og peber
- 1 drys cayenne peber (kan undlades, men det er godt for blodomløbet)
- 1 drys spidskommen (kan undlades, men er anti-inflamatorisk)
- 2 håndfuld frisk spinat
- 2 skiver Groft rugbrød
- 2 spsk. Olivenolie til stegning
Varm panden op og start med at stege bacon ( kan også laves i en ovn eller Airfryer)
Sæt din favorit kaffe/te over :-)
Slå æg ud, bland med fløde, revet ost og krydderier
Når bacon har fået tilpas sprødhed, tager du dem af panden
Hæld lidt olie på panden og tilsæt æggemassen
Tilsæt spinaten, bare let hen over æggemassen. Læg et låg over og skru ned på lavt blus.Ommeletten vil hæve sig og blive lækker og fyldig.Lad den stå 3-5 minutter og tjek så om den har fået lidt farve på bagsiden.Den behøver ikke vendes. Anret med Bacon og server til dit lækre moregen bord.
Vi elsker søndage, hvor der er tid til at hygge og kræse om maden.
Søndags ommeletten er en del af dit lækre morgen bord, om du har gæster eller du er dig så vil du glæde dig til at sætte tænderne i denne ommelet.
Tips til dig:
Rist et par skiver groft rugbrød og brug lidt smør.
Avocado, peberfrugt, agurk kan også være det friske pust her.
God appetit og god søndag morgen
Kærlig hilsen Nina
Nøgleord Æg, Bacon, Fløde, ost