Svampebøf fra Planteslagteren med champignon, gulerod, rød peber, spinat, ingefær, fløde parmesanost. En hurtig og lettilgængelig ret som kan tilberedes på små 10 minutter.
2stkSvampe rødbede bøffer færdiglavet fra PlanteslagterenDu kan også sagtens lave dem selv. De her er 100% veganske og smager vildt godt.
6stkChampignon
½stkRød peberfrugt
1-2stkGulerod
1-2håndfuldFrisk spinat
1fedHvidløg
2-3cm Revet ingefær
3spskParmesan ost
1dlFløde
2-3spskSoya
½-1stkSaften af en lime/citron
½spskSpidskommen
1-2spskOliveolie til stegning/ eller smør
2spskRistede kerner, hvis du lige har nogen klar
Sådan gør du
Start med at svitse de rengjorte og skivede champignon af i olie, de må gerne få en gylden kant.
Når de er klar kommer du bøffen på og steger den færdig. Champignon er stadig på panden.
Tilsæt hvidløg og revet ingefær og spidskommen imens den steger færdig.
Når bøffen er færdig, tager du den af og lader den hvile mens du steger grøntsagerne færdig.
Tilsæt nu de strimlede gulerødder ( som du kan strimle med kartoffelskrælleren, så de bliver brede)Rød peber i tern, spinat, limesaft, soya og rør det lidt rundt.Drys til sidst med parmesan, husk at smage til.
Anret på en tallerken med bøf og den farverige blanding af grøntsager og fløde sauce.
Noter
Out of the Blue
Nogle gange skal man bare flyde med strømmen.Jeg lader mig ofte inspirerer af "Too God to go" og Red maden.Så falder jeg sommetider over produkter som jeg ikke har set før.Det gjorde jeg også med disse Svampe bøffer fra Planteslagteren.Og jeg er henrykt. Det er et super produkt ( og nej jeg får ikke bonus eller andre bennefit hos dem) men bøfferne er saftige og meget mættende. Og jo mega lette at gå til. Steg og lad dem hvile, mens du tilbereder det grønne.Sådan en bøf vejer 100 gram og der er 235 kcal. Fedt 10,2 g. Kulhydrat 25,8 g -heraf sukkerarter 3,3 g. Kostfiber 7 g og Protein 7 g.Ud over bøffen i dag, brugte jeg hvad der var i køleskabet. Peberfrugt, gulerødder, ingefær, hvidløg, fløde og parmesan. Men du kan bruge eks. squash, løg, rødbede, ristede kikærter osv.Krydderier kan du tilsætte som du lyster, jeg elsker spidskommen, lime og soya sammen.Husk som altid at smage på retten inden du serverer.Det er en af de største fejl vi begår i køkkenet.Jeg har gjort mig til en regel at stille et krus op med teskeer lige der hvor jeg steger og koger, så er det nemt for mig at huske.God fornøjelse med denne ret, og husk du kan altid komme med en kommentar i chatten.Kærligst Nina