Bag i ovn ca 20 min ved 175-200 grader, de skal være en smule brankede.De kan også tilberedes i en sauter pande, ved svag varme og under let omrøring.
Mandlerne kan du bruge som de er, eller tip vil være at riste dem eller bruge saltmandler.Hak dem i ca. halve stykker og drys over rosenkålen.Drys med lidt frisk persille
Til den udvidede udgave skal du halverer pølsen og skære i ½ cm skiver.Brank den godt af på en tør panden så den får lidt brændte kanter og skorpe.Du kan hælde fedtet fra og lade pølsen dryppe af på papir eller du kan hælde fedtet over rosenkålen og lade det give ekstra kraftig smag.Smuldre fetaen over til sidst inden serveringen.Ved at bruge pølse kan den fint stå som en ret for sig selv på buffeten.
Noter
Hvem elsker ikke Rosenkål ?
Når du har prøvet disse små knolde, så vil du frem over spise dem med velbehag.Den enkle opskrift herover, kan også tunes op med eks. feta og chorizo pølse.Chorizo skal du branke godt af i panden inden du blander den med kålen. Først skal du halverer pølsen på langs og skive den i ca. ½ cm skiver, så steger du den på en tør pande, den afgiver rigtig meget fedt. Du kan vælge at bruge fedtet over rosenkålen det giver ekstra knald på smagen. Feta kan du smuldre og blande med kålen til sidst og lige inden serveringen, så ser det så lækkert ud.Jeg synes selv den bliver et plus til et tapas eller buffet bord, specielt med pølse og feta, så står dem som en ret for sig.Leg med det og prøv dig frem hvilken udgave der smager dig.Her finder du linket til fakta om Rosenkålhttps://www.ninathomsen.dk/fakta-om-rosenkaal/God appetitKærligst Nina