Go Back

Spinatpasta med lakse i tomatsauce

Nina Thomsen
Med eller uden fisk, helt vegansk eller vegetarisk.
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Hovedret
Køkken dansk, Italiensk, Ninas køkken
Antal 2 Personer

Udstyr

  • 1 gryde til at koge pasta og en evt. en si til at hælde vandet fra :-)
  • 1 wok eller stor pande
  • 1 skærebræt og en god kniv

Ingredienser
  

  • 1 pakke Frisk spinat pasta Vand til at koge det i efter anvisninger
  • 1 stk Rødløg
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 ds Flåede hakkede tomater
  • ½-1 tsk Cayenne peber
  • 1 spsk Tørrede oregano
  • 1 håndfuld Frisk persille
  • 1 stk salt efter smag
  • 175-225 gram Røget Laks Kan undlades for en grøn version
  • 1 dl Groft revet parmesan fint kan også gå

Sådan gør du
 

  • Sæt vandet over, klar til at koge pasta. Husk der er kort kogetid hvis du bruger de helt friske. (Du kan også sagtens bruge de tørrede)
  • Start med at skære løg og hvidløg, svits på panden i lidt olie. Lad dem simre og blive gyldne.
  • Tilsæt krydderier og de hakkede tomater
  • Imens skære du squash i tern, vent med at tilsætte dem lidt endnu, da de hurtig bliver for bløde i konsistensen.
  • Mens saucen simre let, tilsætter du laksen som du deler i mindre stykker.
    Herefter kommer du squashen i og lad det simre med til pastaen er kogt.
    Husk at smag til og tilsæt salt, peber, oregano
  • Riv osten og stil klar
  • Hæld vandet fra pastaen og du er klar til at anrette.
  • Først pasta, så saucen, det hakkede persille og sidst revet parmesan.

Noter

Retten med mulighed for at gøre plantebaseret, vegetarisk eller som ovenstående pasta ret.

Sæsonen er til lette retter, og jeg elsker en god pastaret når det skal være nemt og hurtigt.

Selv om jeg ikke er super god til for meget pasta, kan jeg sagtens tage en omgang af denne her. Lidt pasta og mere sauce. 
Husk altid at smage til, så du får smæk på smagen.
Brug gerne andre krydderier, leg med det.
Vi har brug for at det er sjovt at gå i køkkenet, skabe glæde med mad så vi får lyst til at prøve af og eksperimenterer.
Bon appetit
knus Nina
 
Nøgleord hvidløg, spinatpasta, tomat