Fyldig salat med stegte tomater og bønner
Nina Thomsen
Tomater, bønner, salte oliven, avocado, asparges, hvidløg
Forb. tid 1 time t
2 timer t
Samlet tid 3 timer t
Ret Salat
Køkken Ninas køkken
1 Ovn med bageplade bagepapir
1 ovnfast fad
1 Serveringsfad Eller bland i den du steger tomaterne i, bare den er stor nok
1 Grøntsagskniv
1 Skærebræt
- 500 gram Grønne bønner fra frost
- 4 stk Blomme tomater
- 4-6 stk Friske grønne asparges
- 1 stk Moden avocado
- 1 stk Rød snack peber
- ca. 15 stk Sorte salte oliven ( de er med sten) Stil evt. en skål med flere oliven, nogen elsker dem andre er knap så vilde med dem..
- 1 drys Salt, peber, timian
- ½ dl olie
Fyldig salat med lækre smage.
Denne salat er bare super lækker som tilbehør til bøf, kylling, grillmad, en steg, mørbrad, eller med bacon.
Selvfølgelig er der sæson på den, da den har friske asparges, så her i sommertiden er det oplagt at få den på bordet.
Det dejlige ved den er at den kan tilberedes dagen før. Altså du kan stege tomater og bønnerne, så de er afkølet. så er det sådan set kun asparges, peber og avocado som skal snittes, blandes og anrettes, så er der serveret.
Et pift vil også være at stege kalkunbacon og skære i mindre stykker og fordele over. Herved kan den gøres til en ekstra fyldig salat og så måske med brød til.
Rigtig god fornøjelse
Kærlig hilsen Nina
Nøgleord asparges, avocado, bønner, hvidløg, snackpeber, tomat