Rugbrødschips til enhver lejlighed
Nina Thomsen
Rugbrødchips til tapas, ostebordet, snacks, med på farten og knas til hjernen.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- 1 stk groft rugbrød i ca. 4 mm kan bestilles skiveskåret hos bageren
- ½ dl god oliven olie
- 1 salt efter smag
- 1 Krydderi efter smag, timian, basilikum, oregano
Placer brød på bagepladen
Bland olie med de ønskede krydderier og pensel over
Bag/rist i ovn ved. 150 grader i ca. 20-30 min.Hold lidt øje med dem hen mod de 30 min.De skal gerne ende med at være sprødeAfkøl og opbevar i en lufttæt beholder. Brug som chips, snacks, til tapas osv.
Rugbrøds chips, mums det knaser og smager fantastisk.
Endnu et must have på tapasbordet, eller til en enkelt øl eller koldt glas vin.
En hurtig "before snack" eller hvis maden ikke er helt klar når gæsterne kommer.
En lille tapas tallerken, chips, ost og pølse, mere behøver det ikke være.
Det skulle da lige være lidt af det grønne/sure som cornichoner ( små drueagurker kan også bruges)
God fornøjelse
Kærligst Nina
Nøgleord Chips, rugbrød, Snacks, Tapas