Rugbrøds chips

Rugbrødschips til enhver lejlighed

Nina Thomsen
Rugbrød
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 40 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk

Udstyr

  • 1 bageplade med papir

Ingredienser
  

  • 1 stk groft rugbrød i ca. 4 mm kan bestilles skiveskåret hos bageren
  • ½ dl god oliven olie
  • 1 salt efter smag
  • 1 Krydderi efter smag, timian, basilikum, oregano

Sådan gør du
 

  • Placer brød på bagepladen
  • Bland olie med de ønskede krydderier og pensel over
  • Bag/rist i ovn ved. 150 grader i ca. 20-30 min.
    Hold lidt øje med dem hen mod de 30 min.
    De skal gerne ende med at være sprøde
    Afkøl og opbevar i en lufttæt beholder.
  • Brug som chips, snacks, til tapas osv.

Noter

Rugbrøds chips, mums det knaser og smager fantastisk.

Endnu et must have på tapasbordet, eller til en enkelt øl eller koldt glas vin.
En hurtig “before snack” eller hvis maden ikke er helt klar når gæsterne kommer.
En lille tapas tallerken, chips, ost og pølse, mere behøver det ikke være.
Det skulle da lige være lidt af det grønne/sure som cornichoner ( små drueagurker kan også bruges) 
 
God fornøjelse
Kærligst Nina
 
Nøgleord Chips, rugbrød, Snacks, Tapas

Relaterede indlæg

Skønne vafler med banan

Skønne vafler med banan

Skønne vafler med banan Ofte har vi bananer i overskud, som er blevet lidt kedelige. Mine bananer var helt sorte, de havde fået lidt frost, og var lidt bløde i konsistensen.Men det betyder ingenting, de er blevet mere søde og nemmere at mose ud. Blendervaffeljernskål...

Mungbønne spirer

Mungbønne spirer

Mungbønne til spirer Super food, ekstra protein, vitaminer og fibre sylteglas 2.5 dl mungbønner5 dl vand Start med bønner og vand i sylteglasset, lad det stå natten overDagen efter skyller du bønnerne godt og dræner vandet fraLæg de drænede bønner i en spirebakke...

Blomkål bagt, kogt, stegt, dip og som sauce.

Blomkål bagt, kogt, stegt, dip og som sauce.

Ovn bagte blomkål Blomkål fra ovnen er hurtig tilberedning og så har du grundbasen for tilbehør, dip og saucer kokke knivstort skærebrætbageplade med papirlille skål til oliemadpensel 1 stk Blomkål½ dl olie1 salt, peber, timian (paprika, røget paprika osv.) Start med...