40 44 46 36 nina@ninathomsen.dk

Access Bars

Access Bars behandling giver energi og hjælper kroppen til at restituere. Under behandlingen kan det føles som man kommer i en dyb søvn/ afslappethed, det skyldes at energien arbejder i kroppen.

Den hjælper dig til at anerkende den du er, give slip på gamle overbevisninger og se livet større end du troede muligt.

Det er muligt med denne behandling at komme fri af tvangstanker, gamle traumer, tanker som kører i ring, tanker som ikke nærer dig.

Gennem år har mennesket fungeret ud fra den opdragelse, påvirkning vi har været omgivet af. Forældre, lærer, familien og alle de personer vi har omgivet os med. Det har gjort at vi har en bestemt overbevisning eller mening om alt ting. Det er nødvendigvis ikke altid sandheden, og ikke din sandhed. Så hvor langt er du villig til at gå få at få din egen sandhed?

Jo flere Bars behandlinger du får, desto mere begynder du at mærke hvordan din krop giver slip, begynder at fungerer ud fra tanker, følelser og emotioner. Du begynder at mærke muligheder for at vide, være og modtage. Det betyder også at du tillader at modtage uden forpligtelser eller hensyn til andre end dig selv.

Bars er 32 punkter på hovedet, hvor du har lagret alle dine tanker, ideer, overbevisninger, holdninger og følelser. Alt som du tro er vigtige for dig til alle tider. Når du får kørt dine Bars, er det ligesom at trykke “delete” på din computer. Sletter de gamle overbevisninger, og begynder at blive mere nærværende og projicere ikke længere fortiden ind i dit liv.

Bars handler om at kroppen lærer at tage imod. Så du kan blive fri.

Kombi behandlinger

Sammen med Bars kan der gives kropsprocesser som blandt andet styrker kroppens immunforsvar, afbalancerer og hjælper dig til indre velvære.

En kropsproces er behandling med hænder på eller tæt på kroppen, hvor energien arbejder for kroppen og hele dig. Efter nogle behandlinger vil du klart kunne mærke en forskel på dit sind og tanker vil være lettere for dig at være i og håndterer. Du vil begynde at kunne stille de rigtige spørgsmål til den situation du står i. Kan det blive bedre end det?

Graviditet

Nyt som afprøvet er Access Bars i 30 dage op til fødsel, det skulle give en lettere fødsel. Jeg vil anbefale Bars behandling gennem hele graviditeten.

Det som du kan give slip på før du skal føde dit barn, er med til at du giver dit barn den bedste start på livet, samt løsne dine egne spændinger som du har samlet til dig gennem dit liv. Vi bære alle rundt på noget som vi ikke har brug for, som ikke gavner eller nære os.

Hvis du vælger et graviditets forløb hos mig, er der altid en god besparelse.

Børn og bars

Det vil altid være godt i et forhold, samt et vidunderligt redskab til børn som har større eller mindre udfordringer. Alt fra søvn, angst, generthed, overtænkning, uro osv.

Forhold og bars kursus

Det vil også være muligt at få dig og din partner lært at give Access Bars.

Kontakt mig for yderlige information omkring Access Bars kursus.