Lifting Gua Sha® og Kosmetisk Cupping

Cupping og Gua-Sha har været anvendt i mange forskellige kulturer. Tidligere mest brugt for at afhjælpe sygdomme og udskiller affaldsstofferne ud af kroppen.

Nu ser vi denne behandlingsmetode ramme både Hollywood stjernerne og den vestlige verden med storm.
Fordi resultatet er så slående og en naturlig måde at få et løft til ansigtet og hele kroppen.

Effektivt for:

Fornyet glød og spændstighed

Med cupperne arbejdes med ansigtets bindevæv, hud og muskler. Det øger udskillelsen af affaldsstoffer og øger blodcirkulationen – alt sammen noget som stimulerer kollagen produktionen og giver ansigtet fornyet glød og spændstighed.

Gua betyder “at skrabe” og Sha betyder “rødme”.

Behandlingen
Selve behandlingen foregår ved at man arbejder med bindevævet så affaldsstoffer, infiltrationer (væske), og ophobninger presses væk fra udsatte områder. Dette pres øger den selvhelende proces, samtidig med at det øger volumen og spændstigheden i huden. Når huden rødmer skyldes det problemer med ophobning af affaldsstoffer.

I Gua Sha behandlingen anvendes Rosakvarts, det er en feminin sten, som taler til hjertet. Den virker beroligende, fremkalder kærlighed, giver medfølelse og dejlig velvære. Ligeledes sender den blide vibrationer og regenererer celler og muskler.

Gua Sha er ikke kun til ansigtet, men hele kroppen og man kan med fordel bruge sin Gua Sha til hjemmebehandling mellem behandlinger på klinikken.

Kosmetisk cupping giver huden et løft og udglatter linjer og dybe rynker.

Lifting Gua Sha og cupping er effektive tillægsbehandlinger til Japansk Lifting, idet de supplerer hinanden rigtig godt, og man opnår et bedre resultat. Eller for at afhjælpe udsatte områder på kroppen til at “give slip på spændinger”

Beauty cupping/ cellulite terapi, er behandling af bindevæv hvor affaldsstoffer har ophobet sig. Ved at trække cuppen over huden med olie, honning eller creme kan man forbedre hudens udseende, udligne strækmærker, mindske fedtdepoter og stramme huden op.

Lifting Gua Sha behandlinger

Lifting Gua Sha

Let cupping 

Gua Sha

Rens og maske

Kr. 595,-

Plus

Extra luksus i hverdagen

Let afrensning

Cupping terapi

Lifting Gua Sha

Fugt maske el. øjenmaske

Kr. 695,-

Cupping og Gua Sha

Udjævner arvæv og strækmærker

Løsner spændinger og myoser

Kr. 895,-

Gua Sha massage

Helkrops massage

Gua Sha

Kr. 995,-

Bestil tid

Tlf.: 40 44 46 36

Mail: nina@ninathomsen.dk

Klinik i Herning på Silkeborgvej 75

Klinik i Lemvig på Søndergade 30

Velkommen til

Søndergade 30, Lemvig

Silkeborgvej 75, Herning

Kontakt mig

telefon: 40 44 46 36

mail: nina@ninathomsen.dk