40 44 46 36 nina@ninathomsen.dk

Lifting Gua Sha og Beauty Cupping

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha har været kendt og anvendt i Østen i mange år. I gamle dage brugt man teknikken til at afhjælpe sygdomme ved at presse affaldsstofferne ud af kroppen med en Gua Sha.

Gua betyder “at skrabe” og Sha betyder “rødme”.

Behandlingen

Selve behandlingen foregår ved at man arbejder med bindevævet så affaldsstoffer, infiltrationer (væske), og ophobninger presses væk fra udsatte områder. Dette pres øger den selvhelende proces, samtidig med at det øger volumen og spændstigheden i huden. Når huden rødmer skyldes det problemer med ophobning af affaldsstoffer.

I Gua Sha behandlingen anvendes Rosa quarts, da det er en feminin sten, der taler til hjertet. Den virker beroligende, fremkalder kærlighed, giver medfølelse og dejlig velvære. Ligeledes sender den blide vibrationer og regenererer celler og muskler.

Gua Sha er ikke kun til ansigtet, men hele kroppen og man kan med fordel bruge sin Gua Sha til hjemmebehandling mellem behandlinger på klinikken.

Den kosmetisk cupping giver huden et løft og udglatter linjer og dybe rynker.

Lifting Gua Sha og cupping kan være en tillægs behandling til Japansk Lifting, idet de supplerer hinanden rigtig godt, og man opnår et bedre resultat. Eller for at afhjælpe udsatte områder på kroppen til at “give slip på spændinger”

Beauty cupping/ cellulite terapi, er behandling af bindevæv hvor affaldsstoffer har ophobet sig gennem årerne. Ved at trække cuppen over huden med olie, honning eller creme kan man forbedre hudens udseende, udligne strækmærker, mindske fedtdepoter og stramme huden op.