Access Bars

“Har du en have – en have med smukke blomster? Du bruger tid i din have, for den betyder at du får smukke blomster, lækre tomater og andre sunde grøntsager, og blomsterne pryder dit hjem og du glædes over dem.”

Har du tænkt på dig selv som en smuk have! Inden i og uden på.

Hvad er det der gør at du glemmer eller gemmer dig selv? Måske bruger du dig selv mere som “kompostbunken” samler alt det som du oplever i dit liv, alt det som andre siger og gør mod dig, gemmer det ned i komposten til det er væk. …..men er det væk? ….nej, det sætter sig i din krop, og når din krop har fået nok, så kommer smerten og skavankerne.

Access Bars behandling giver energi og hjælper kroppen til at restituere. Under behandlingen kan det føles som man kommer i en dyb søvn/ afslappethed, det skyldes at energien arbejder i kroppen.

Den hjælper dig til at anerkende den du er, give slip på gamle overbevisninger og se livet større end du troede muligt.

Det er muligt med denne behandling at komme fri af tvangstanker, gamle traumer, tanker som kører i ring, tanker som ikke nærer dig.

Gennem mange år har mennesket fungeret ud fra densiteten fra deres tanker, følelser og emotioner. Det er dét, folk har identificeret sig med, det er dét, folk har gjort værdifuldt.

Jo flere Bars behandlinger du får, desto mere begynder du at mærke hvordan din krop giver slip, begynder at fungerer ud fra tanker, følelser og emotioner. Du begynder at mærke muligheder for at vide, være og modtage. Det betyder også at du tillader at modtage uden forpligtelser eller hensyn til andre end dig selv.

Bars er 32 punkter på hovedet, hvor du har lagret alle dine tanker, ideer, overbevisninger, holdninger og følelser. Alt som du tro er vigtige for dig til alle tider. Når du får kørt dine Bars, er det ligesom at trykke “delete” på din computer. Sletter de gamle overbevisninger, og begynder at blive mere nærværende og projicere ikke længere fortiden ind i dit liv.

Bars handler om at kroppen lærer at tage imod. Så du kan blive fri.

Relaterede indlæg

K.I.S.S = Keep It Simple, Sweetie

Ideen bag K.I.S.S. Min tanke for Keep it simple, sweetie er, at alle skal kunne gå i køkkenet uden det store kendskab for at lave mad. At få en fornemmelse af hvilke madvarer som går godt sammen og hvilke som ikke fungere så godt. Brug alt op, få brugt de rester som...

Coaching og livsforvandling

Coaching og livsforvandling

Hos mig er du i trygge rammer. Coaching hos mig tager udgangspunkt i NLP og Livsforvandling terapi. Det er en anden form for coaching hvor vi hurtigere kommer i dybden med følelserne og du får lov at mærker efter hvad det gør ved dig og hvordan vi sammen kan arbejde...

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.