40 44 46 36 nina@ninathomsen.dk

Coaching & Livsforvandling

Vis mig din rygsæk – vi ser på den bagage du har med – hvad har du brug for i dit liv – hvor længe skal du være utro mod dig selv – hvornår er nok, nok?

Som Livsforvandler Terapeut, giver jeg coaching en ny drejning hvor vi hurtigere og mere effektiv kan finde vejen til målet.

Jeg tilbyder coaching én til én, med dig i centrum. På små hold hvor vi sammen give hinanden støtte til vægttab og mere mod på livet, samt større selvværd og selvindsigt.

Både alene og på hold, får du en god og konstruktiv virkning for dig som enkelt person. Lad os sammen finde det, som passer til dig. Giv dig selv lov til at tale om det vi ikke taler om. Hos mig er du i trygge rammer og vi har gensidig respekt for hinanden.

Coaching hos mig tager udgangspunkt i NLP og Livsforvandler terapi. Det er en anden form for coaching hvor vi hurtigere kommer i dybden med følelserne og du får lov at mærker efter hvad det gør ved dig og hvordan vi sammen kan arbejde os igennem det og få en forståelse af hvor følelsen er opstået fra.