Velkommen!

Velkommen til mit univers. Hos mig, vil du finde en kombination af kostvejledning, coaching og pilates samt en vifte af naturlig skønhedsbehandling.

Mit fokus igennem kostvejledning og coaching, er at skabe en livsforvandling der rækker dybt, og skaber synlig effekt og værdi for dig, resten af livet. At koble pilates på giver en ro og bevidsthed om din krop samt en styrke som vi har brug for jo ældre vi bliver.

Min interesse for ansigt og kroppen som helhed, er kommet i takt med at jeg selv har erfaret at tingene unægtelig kommer til at hænge mere og mere ned ad. Det bliver svære at opretholde sin krop på en enkel og overskuelig måde i hverdagen. Vi kræver bare lidt mere med alderen. Jeg sætter selv stor pris på at modtage skøn og afslappende krops- og ansigtsbehandling. Og har erfaret med en enkelt kostvejledning med ABC, er det blevet lettere at nå mine egne mål og holde en varigt vægttab.

Med Lifting Gua Sha til ansigtet har jeg valgt at vinke farvel til unaturlig lifting. Og byder dig velkommen til en helt igennem fantastisk ansigtsbehandling. Sammen med Cupping Therapy for Cellulite, som afhjælper appelsinhud, strækmærker og sætter gang i forbrændingen og strammer huden op på kroppen. Det er så fantastiske en behandlinger, og jeg er sikker på du vil elske resultatet af dem!

Ro til bare at være og tid for at give slip, får du med en Access Bars behandling. En behandling som har stor effekt ved stress og tankemylder.

Jeg glæder mig til at give dig en dejlig oplevelse.