Langtids stegte svampe, lækkert til Tapasbordet

Langtids stegte svampe

Nina Thomsen
Lækre svampe til tapas, tilbehør til hovedretten
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Ret Forret, Snack
Køkken Ninas køkken
Antal 2 personer

Udstyr

  • 1 Pande
  • 1 Grøntsagskniv
  • 1 Skærebræt
  • 1 paletkniv

Ingredienser
  

  • 300 gram Champignon
  • ½ stk Citron
  • 2 spsk. Olie
  • ½ tsk revet muskat
  • 1 Drys friskkværnet peber
  • 1 Drys Salt

Sådan gør du
 

  • Rens champignon og skær i kvarte.
  • Varm panden godt op og lad svampene stege langsomt ned, vær tålmodig 🙂
  • Drys krydderier på og lad det stege med inden de er helt færdige
  • Tilsæt olie og citron og lad det simre lidt
  • Lad det afkøle eller server lun til Tapas eller tilbehør til din hovedret.

Noter

En af de små lækre retter som går så fint sammen med pølse, oste, små deller.
Vil være et løft til Tapasbordet og selvfølgelig en lækker haps til smørrebrød og topping på suppe og gryderetter.
Tip: Lav rigeligt da de hurtig får ben at gå på 🙂 
Kærlig hilsen Nina
Nøgleord champingnon,

Relaterede indlæg

Chiagrød med bær

Chiagrød med bær

Chiagrød med kokosmælk Chiafrø med kokosmælk eller plantedrik toppet med frisk frugt eller kompot, nemt hurtigt og lækkert beholder med lågskemålebæger 1 dl chiafrø2-2,5 dl koksmælk fuldfed, eller plantedrik mandel150 gram frost bær eller friske, hindbær, jordbær,...

Dip creme

Dip creme

Tapas dip Humus Ærtecreme Dilddip Grøntsagsknivbeholderske 1.5 dl Cremefraiche 9 el. 18 %1 spsk Mayonaise 1 håndfuld Frisk dild1 drys Salt og peber Afmål ingredienser og hak dilden fintBland i en beholder og husk at smage til.Ønsker du den lidt mere syrligt, tilsæt da...

Skønne vafler med banan

Skønne vafler med banan

Skønne vafler med banan Ofte har vi bananer i overskud, som er blevet lidt kedelige. Mine bananer var helt sorte, de havde fået lidt frost, og var lidt bløde i konsistensen.Men det betyder ingenting, de er blevet mere søde og nemmere at mose ud. Blendervaffeljernskål...