Langtids stegte svampe, lækkert til Tapasbordet

Langtids stegte svampe

Nina Thomsen
Lækre svampe til tapas, tilbehør til hovedretten
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Ret Forret, Snack
Køkken Ninas køkken
Antal 2 personer

Udstyr

  • 1 Pande
  • 1 Grøntsagskniv
  • 1 Skærebræt
  • 1 paletkniv

Ingredienser
  

  • 300 gram Champignon
  • ½ stk Citron
  • 2 spsk. Olie
  • ½ tsk revet muskat
  • 1 Drys friskkværnet peber
  • 1 Drys Salt

Sådan gør du
 

  • Rens champignon og skær i kvarte.
  • Varm panden godt op og lad svampene stege langsomt ned, vær tålmodig 🙂
  • Drys krydderier på og lad det stege med inden de er helt færdige
  • Tilsæt olie og citron og lad det simre lidt
  • Lad det afkøle eller server lun til Tapas eller tilbehør til din hovedret.

Noter

En af de små lækre retter som går så fint sammen med pølse, oste, små deller.
Vil være et løft til Tapasbordet og selvfølgelig en lækker haps til smørrebrød og topping på suppe og gryderetter.
Tip: Lav rigeligt da de hurtig får ben at gå på 🙂 
Kærlig hilsen Nina
Nøgleord champingnon,

Relaterede indlæg

Jule Vafler med lækker topping

Jule Vafler med lækker topping

Jule Vafler Lækre og fuld af julesmag vaffelpandeskålhåndmixermålebægervægt 100 gram Havregryn2 stk bananer2 stk æg1,5 dl mælk/plantedrik1 tsk vanilje1 tsk kanel½ tsk nellike1 tsk kardemomme1 tsk bagepulver1 smør til stegningTopping lige hvad du ønsker Afmål...

Hummus med Karry

Hummus med Karry

Hummus med karry kikærterkarry lille multihakker/blenderGrøntsagsknivbeholder/skållille skraber 1 dåse Kikærter1-3 fed Hvidløg1-2 spsk Karry, alt efter smag1 spsk Hvidvindeddike3-4 spsk Olivenolie1 drys Salt og peber efter smag1 ca. spsk Vand hvis den er for tyk Dræn...

Topping med kerner og frø

Topping med kerner og frø

Topping Topping som går til alt, lige fra smoothie til supper og håndmadder Pandebeholder til opbevaring 1 håndfuld Solsikke kerner1 håndfuld Græskarkerner1 håndfuld Sesamfrø1 drys salt1 drys peber (efter smag)1 drys røget paprika (efter smag) (Bruges for at få...