Lækre hjemmelavede salt mandler

Salt mandler

Nina Thomsen
K.I.S.S = Hjemmelavede salt mandler
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Snack
Køkken Ninas køkken
Antal 4 Personer

Udstyr

  • 1 gryde til at koge i
  • 1 bageplade
  • 1 bagepapir
  • 1 beholder til de saltede mandler
  • 1 Si

Ingredienser
  

  • 200 gram gode mandler
  • 2-3 dl vand
  • 1 håndfuld salt

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 150 grader (varmluft)
  • Start med at skylle mandlerne og si dem i en sigte
  • Varm vandet i gryden og opløs salten
  • Hæld mandlerne i og lad dem koge 1 minuts tid
  • Hæld vandet fra og fordel dem på bagepladen (brug sien)
  • Drys en smule salt over
  • Bag i ca. 25 min, tjek om de er bløde indeni
  • Lad dem køle af inden serveringen

Noter

Vi ÆÆÆÆlsker salte mandler

En af favoritterne til hverdag og fest.
Nem at lave på forhånd, og går til både det sure og søde køkken.
Tapas eller bare lidt snack.
Prøv saltmandler med en mørk chokolade, mums.
Tørrede dadler med saltmandler inden i. Og skal den være helt fræk så dyp den i chokolade.

I love it

God fornøjelse 
 
Kærligst Nina
 
Nøgleord Salt mandler

Relaterede indlæg

Jule Vafler med lækker topping

Jule Vafler med lækker topping

Jule Vafler Lækre og fuld af julesmag vaffelpandeskålhåndmixermålebægervægt 100 gram Havregryn2 stk bananer2 stk æg1,5 dl mælk/plantedrik1 tsk vanilje1 tsk kanel½ tsk nellike1 tsk kardemomme1 tsk bagepulver1 smør til stegningTopping lige hvad du ønsker Afmål...

Hummus med Karry

Hummus med Karry

Hummus med karry kikærterkarry lille multihakker/blenderGrøntsagsknivbeholder/skållille skraber 1 dåse Kikærter1-3 fed Hvidløg1-2 spsk Karry, alt efter smag1 spsk Hvidvindeddike3-4 spsk Olivenolie1 drys Salt og peber efter smag1 ca. spsk Vand hvis den er for tyk Dræn...

Topping med kerner og frø

Topping med kerner og frø

Topping Topping som går til alt, lige fra smoothie til supper og håndmadder Pandebeholder til opbevaring 1 håndfuld Solsikke kerner1 håndfuld Græskarkerner1 håndfuld Sesamfrø1 drys salt1 drys peber (efter smag)1 drys røget paprika (efter smag) (Bruges for at få...