Lækre hjemmelavede salt mandler

Til tapas, til en enkelt øl eller velkomst drik, snacks og madpakken.

Salt mandler

Nina Thomsen
K.I.S.S = Hjemmelavede salt mandler
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Snack
Køkken Ninas køkken
Antal 4 Personer

Udstyr

  • 1 gryde til at koge i
  • 1 bageplade
  • 1 bagepapir
  • 1 beholder til de saltede mandler
  • 1 Si

Ingredienser
  

  • 200 gram gode mandler
  • 2-3 dl vand
  • 1 håndfuld salt

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 150 grader (varmluft)
  • Start med at skylle mandlerne og si dem i en sigte
  • Varm vandet i gryden og opløs salten
  • Hæld mandlerne i og lad dem koge 1 minuts tid
  • Hæld vandet fra og fordel dem på bagepladen (brug sien)
  • Drys en smule salt over
  • Bag i ca. 25 min, tjek om de er bløde indeni
  • Lad dem køle af inden serveringen

Noter

Vi ÆÆÆÆlsker salte mandler

En af favoritterne til hverdag og fest.
Nem at lave på forhånd, og går til både det sure og søde køkken.
Tapas eller bare lidt snack.
Prøv saltmandler med en mørk chokolade, mums.
Tørrede dadler med saltmandler inden i. Og skal den være helt fræk så dyp den i chokolade.

I love it

God fornøjelse 
 
Kærligst Nina
 
Nøgleord Salt mandler