
Spaghetti med grønt og ansjoser
Udstyr
- 1 gryde til at koge spaghetti
- 1 wok til at stege grønt i, samt samle hele retten
- 1 Skærebræt for klargøring
- 1 Grøntsagskniv
- 1 Si afdryp af spaghetti
Ingredienser
Konserves
- 1 glas Kapers
- 6-10 stk Ansjoser
- 1 dåse Hakkede tomater
- ½ glas Sorte saltede oliven
Tørvarer
- 200 gram fuldkornsspaghetti
Grøntsager
- 1 stk Solohvidløg el. 2-3 fed
- 1 stk Løg
- ¼ stk Squash
- 1 håndfuld Persille
Øvrige ingredienser
- ½ dl olivenolie
- ¼ spsk chiliflager (efter smag)
- 1 spsk citronsaft efter smag
- 1 drys Parmesanost (kan undlades)
Sådan gør du
- Kog spaghetti efter anvisning
- Hak løg, hvidløg, squash
- Varm olien og svits løg, hvidløg
- Tilsæt ansjoser, kapers, chiliflager og oliven og lad det simre 1 minuts tid
- Tilsæt tomater og squash, lad det simre 3-4 minutter
- Tilsæt citron og smag til, tilsæt det som mangler af smag, husk ansjoser og kapers samt de saltede oliven giver meget smag.
- Bland spaghetti og drys med persille og vend det rundt
- Ekstra pift, et drys af parmesanost