Test af Tips & Tricks

Hvorfor drikke basisk vand?

Vores krop består af 70% vand.
Fra fødsel er vores kropsvæske let basisk.
Væsken bærer al information mellem kroppens celler, fylder alle næringsstoffer, affaldsstoffer og signalstoffer, som får kroppen til at eksisterer og fungere.

For at holde celler og væv velfungerende anbefales det, at drikke 2 liter vand om dagen, alt efter din kropsvægt og aktivitetsniveau.

Vand er et af de vigtigste næringsstoffer. Derfor er kvaliteten af vandet afgørende for vores velbefindende.
Vand hjælper med at udrense kroppens affaldsstoffer og toksiner.
Jo bedre vandkvaliteten er, jo nemmere er det at drikke og absorberes i vores kropsceller.
At drikke godt med vand hjælper også vores tarmsystem til at have et naturlig godt flow.

De fleste drikkevarer er meget syredannende. Derfor er det en udfordring for vores krop at neutralisere syremængden, som ophobes i kroppen og ofte er årsag til ødemer (væskeophobninger).

Der skal 20 dele base til at neutralisere 1 del syre, derfor er en basisk hydrering den hurtigste måde genopbygge kroppens balance.

Flere tips & tricks

Hummus med Karry

Hummus med Karry

Ud over en lidt kedelig farve, så er humus en himmerigs mundfuld. Jeg elsker humus med forskellige smage. Hummus med karry kikærter, karry, cayenne, tomat, rødbede, spinat ja det er vist fantasien som sætter grænse for hvad du kan blande i din humus. lille...

Flere Tips og Tricks

Flere Tips og Tricks

Hvorfor drikke basisk vand? Vores krop består af 70% vand.Fra fødsel er vores kropsvæske let basisk.Væsken bærer al information mellem kroppens celler, fylder alle næringsstoffer, affaldsstoffer og signalstoffer, som får kroppen...

Tips og Tricks

Tips og Tricks

Hvorfor drikke basisk vand? Vores krop består af 70% vand.Fra fødsel er vores kropsvæske let basisk.Væsken bærer al information mellem kroppens celler, fylder alle næringsstoffer, affaldsstoffer og signalstoffer, som får kroppen til at eksisterer og fungere. For at...

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.