Tips og Tricks

Hvorfor drikke basisk vand?

Vores krop består af 70% vand.
Fra fødsel er vores kropsvæske let basisk.
Væsken bærer al information mellem kroppens celler, fylder alle næringsstoffer, affaldsstoffer og signalstoffer, som får kroppen til at eksisterer og fungere.

For at holde celler og væv velfungerende anbefales det, at drikke 2 liter vand om dagen, alt efter din kropsvægt og aktivitetsniveau.

Vand er et af de vigtigste næringsstoffer. Derfor er kvaliteten af vandet afgørende for vores velbefindende.
Vand hjælper med at udrense kroppens affaldsstoffer og toksiner.
Jo bedre vandkvaliteten er, jo nemmere er det at drikke og absorberes i vores kropsceller.
At drikke godt med vand hjælper også vores tarmsystem til at have et naturlig godt flow.

Tips og tricks til Nina

Basisk vand indeholder de fire komponenter, calcium, kalium, natrium og magnesium, de fire vigtigste mineraler som balancerer kroppens pH.

Disse mineraler findes i blodet, i vores indre væsker, både intracellulære og extracellulær væsker, i lymfen og i flere andre væsker. (se fakta 1)

Fakta: 1

1. Hvad betyder intra og ekstracellulære væsker?

Den intracellulære væske er den væske, den mængde af vand, som er i vores celler i kroppen. Hvis vi tager et gennemsnitsmenneske på 70 kg, så vil personen i cirka bestå af 28 liter cellevæske. Væskemængden i kroppens celler vil dog aftage med alderen. Den væske vi har uden for cellerne kaldes for ekstracellulær væske.

Kilde materiale er fra ALKALINE og nettet sundhed.dk

Desuden er vand, som er filtreret, basisk, ioniseret og struktureret, rigt på antioxidanter.
Antioxidanter reducerer de frie radikaler. Det er dem som ødelægger vores celler og danner an aerobe (iltfattige) områder i vores krop og gør os hurtigt ældre.
Levende vand er det naturlige vand og kommer i sin oprindlige form fra kilder og gletsjere, hvor det over tid har været i bevægelse og er blevet fyldt med energi, ilt og naturlige mineraler.

Da meget få mennesker har adgang til disse naturlige kilder, er det nødvendigt at skabe det på ”kunstig vis”.
Samtidig med vores grundvand bliver mere og mere forurenet af pesticider og anden spildevand. Lukker boringer rundt i den danske vandforsyning.

Med køb af specielle filtre og vandrensemaskiner, der laver vores vandhanevand om til struktureret, basisk og ioniseret vand af højeste kvalitet.
Ioniseret vand også kaldet levende vand, fordi ioner er aktive.

Her er links til køb af Basisk filterkande, samt vandflasker til ioniseret/levende vand
www.additwater.com

Føler du ofte Træthed, hovedpine og sult?
– Så er det ofte kroppens råb om vand.

Saltbalancen er vigtig i forhold til en optimal hydrering.
Det øger kropsglæden, giver mere energi, klarer øjne, lettere vægttab, smukkere hud, mindre sult og mere energi.

Basisk vand er næring og bidrager til at holde blodet, lymfe og cellerne let basiske ved at fortynde affaldsstofferne fra cellulær metabolisme, se Fakta 2.
Basisk hydrering er den hurtigste vej til vedvarende sundhed.

Tips: Undgå at drikke vand af plastikflasker pga. skadelige partikler. (Specielt engangsflasker)
Brug i stedet glasflasken fra additwater som samtidig er struktureret/levende vand.

Fakta 2

  • Metabolisme er en generel betegnelse for den biokemiske omsætning af kemiske forbindelser i den levende organisme og dens celler.
  • Der er ret store individuelle forskelle i metabolismen. For eksempel varierer den kemiske balance i kroppen, og hvor hurtigt næringsstofferne bliver omsat fra person til person.
  • Der er generelt to typer af metaboliske forstyrrelser, som er knyttet til fordøjelsessystemet.
  • Den ene type skyldes, at vi spiser eller drikker for meget eller for lidt, noget vi bestemmer selv.
  • Den anden type er arvelig betinget og kan ikke helbredes, men den kan kontrolleres ved at justere kosten og den måde, vi lever på.

Kilde materiale er fra sundhed.dk

Flere tips & tricks

Hummus med Karry

Hummus med Karry

Ud over en lidt kedelig farve, så er humus en himmerigs mundfuld. Jeg elsker humus med forskellige smage. Hummus med karry kikærter, karry, cayenne, tomat, rødbede, spinat ja det er vist fantasien som sætter grænse for hvad du kan blande i din humus. lille...

Flere Tips og Tricks

Flere Tips og Tricks

Hvorfor drikke basisk vand? Vores krop består af 70% vand.Fra fødsel er vores kropsvæske let basisk.Væsken bærer al information mellem kroppens celler, fylder alle næringsstoffer, affaldsstoffer og signalstoffer, som får kroppen...

Test af Tips & Tricks

Test af Tips & Tricks

Hvorfor drikke basisk vand? Vores krop består af 70% vand. Fra fødsel er vores kropsvæske let basisk.Væsken bærer al information mellem kroppens celler, fylder alle næringsstoffer, affaldsstoffer og signalstoffer, som får kroppen til at eksisterer og fungere. For at...

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.