
Fakta om Aubergine
Noter
Aubergine
En smuk grøntsag, fantastisk dyb violet farve. Jeg er imponeret. Der er mange muligheder med aubergine, og jo mere jeg dykker ned i opskrifter og får afprøvet forskellige versioner, bliver jeg mere og mere begejstret over hvad aubergine kan anvendes til. I det plantebaseret køkken er der ofte brugt aubergine, den giver god fylde og du kan tune den op med lige den smag du ønsker. Den kan bages, steges, rives, skives, til dressing, mulighederne er mange. Her er linket til en af mine favoritter https://www.ninathomsen.dk/aubergine-med-feta/ Næringsindholdet pr. 100 gram.- Kalorier (kacl) 24 gram
- Fedt 0,2
- Kolesterol 0,0
- Natrium 2 mg
- Kalium 229 mg
- Kulhydrat 6 g
- Kostfiber 3,0 g
- Sukker 3,5 g
- Protein 1 g
- C-vitamin 2,2 mg
- Calcium 9 mg
- Jern 0,2 mg
- B6 0,01
- Magnesium 14 mg