Kylling karbonader med stegt rødkål

En anderledes udgave af den velkendte karbonade som vi kender med ærter og gulerødder til.

Her en udgave som er med masser af fiber og protein

Kylling karbonade med stegt rødkål og quinoa salat

Nina Thomsen
Kylling i flere afskygninger, varieret tilbehør og lækre farver
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Aften
Køkken dansk
Antal 2 personer

Udstyr

  • 1 pande til at stege kylling karbonader kan også bruges til at svitse kålen
  • 1 dyb tallerken til at blande paneringen
  • 1 gaffel

Ingredienser
  

  • 400 gram Kyllingefars
  • ca. 1 dl rasp
  • 1 spsk estragon tørret
  • 1 salt og peber efter smag
  • ½ spsk Røget paprika
  • ½ spsk spidskommen
  • 2 spsk Becel el. lign til stegning

Stegt rødkål salat

  • ¼ Frisk rødkålshoved i tynde skiver
  • 1 stk Rødløg stort i tynde skiver
  • 1 spsk Olivenolie til stegning
  • 1 salt og peber og evt. spidskommen

Quinoa salaten kan du finde opskriften på under salater.

    Sådan gør du
     

    • Form 4 karbonader
    • Bland rasp med de tørre krydderurter med en gaffel i den dybe tallerken
    • Dyp karbonaderne i blandingen, så det dækker hele vejen rundt
    • Varm fedtstoffet på panden og lad det bruse af og læg så karbonaderne på.
    • Tjek farven på skorpen, og vend når de har en passende gylden farve.
      Når du vender sænker du varmen til lidt lavere og lader dem stege videre.
      Ca. 10 min i alt, alt efter hvor tykke de er. Tjek evt. ved at skære en over. Den skal være fast og ingen synlig kødsaft.
    • Mens du steget karbonader, snitter du kål og løg, steger det på en pande ved siden af.
      Eller du steger det som det første og sætter til side til karbonaderne er færdige, så kan du give det en kort tur på panden.
    • De sidste 2 karbonader, kan du fryser eller du har nem mad til frokost eller dagen efter.
      Og ved at lave en anden type tilbehør har du en helt ny ret.

    Noter

    Kylling karbonader.

    Nem hurtigt og så er det enkelt.
    Det kræver ikke mange krumspring for at trylle lidt tilbehør til sådan en omgang.
    Forslag hvis du ikke lige er til kål og quinoa salat.
    Kartofler kogte eller bagte med andre rodfrugter i ovnen.
    Ris og bearnaise sauce
    Kogte blomkål, gulerødder, ærter
    Er bare noget af det du kan serverer sammen med.
    Rigtig god fornøjelse.
    Kærligst Nina
    Nøgleord fiberrigt, kylling, let, proteiner, salater

    Relaterede indlæg

    Kylling, karry og kokosmælk

    Kylling, karry og kokosmælk

    Hurtig Karl ville vende sig, men det er en hurtig ret at tilberede. Og du kan skrue op og ned på ingredienser, ligeledes styrken. Kylling, Karry og kokosmælk Kylling, karry, grøntsager og kokosmælk eller med Tofu wokgrydeSkærebrætGrøntsagsknivkniv eller...

    Cremet pasta sauce

    Cremet pasta sauce

    En anderledes pasta sauce, lavet af blomkål, cashewnødder og smager af sennep. Altid mulighed for at give en anderledes smagsoplevelse i form af karry, spidskommen, paprika osv. Cremet pasta sauce Billedet ser ikke ud af så meget, beklager det får jeg rettet op på....

    Spinatpasta med laks i tomatsauce

    Spinatpasta med laks i tomatsauce

    KISS - og nemt skal det være. Flåede hakkede tomater, frisk persille, squash og løg. Frisk spinatpasta og parmesan. Spinatpasta med lakse i tomatsauce Med eller uden fisk, helt vegansk eller vegetarisk. gryde til at koge pastawokskærebræt og en god kniv 1 pakke Frisk...