Jeg elsker dip og kolde saucer. Det giver god mulighed for at sætte smagen som passer til menuen.
De grønne kan være pesto, ærtedip eller avocado.
De hvide kan være dild, basilikum, oregano, rød peberfrugt
De let kedelige farver er humus af kikærte, men den kan piftes op med lidt gurkemeje og karry.
Smager skønt til tapas og som dressing til salater, kartofler, pasta osv.

Tapas dip
Udstyr
- 1 Grøntsagskniv
- 1 beholder
- 1 ske
Ingredienser
- 1.5 dl Cremefraiche 9 el. 18 %
- 1 spsk Mayonaise
- 1 håndfuld Frisk dild
- 1 drys Salt og peber
Sådan gør du
- Afmål ingredienser og hak dilden fint
- Bland i en beholder og husk at smage til.
- Ønsker du den lidt mere syrligt, tilsæt da en smule citron