Dip creme

Tapas dip

Nina Thomsen
Humus Ærtecreme Dilddip
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 20 min
Ret Snack
Køkken Hele verden
Antal 6 Personer

Udstyr

  • 1 Grøntsagskniv
  • 1 beholder
  • 1 ske

Ingredienser
  

  • 1.5 dl Cremefraiche 9 el. 18 %
  • 1 spsk Mayonaise
  • 1 håndfuld Frisk dild
  • 1 drys Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Afmål ingredienser og hak dilden fint
  • Bland i en beholder og husk at smage til.
  • Ønsker du den lidt mere syrligt, tilsæt da en smule citron

Noter

Dip Dip Dip
Elsket på et hvert bord
Denne dilddressing blev brugt til røget laks på Tapasbordet.
Jeg synes det er mega lækkert altid at tilføje et par dip til frokost eller aftenbordet.
Til gæsterne når de kommer før tid og du skal have dem beskæftet indtil maden er færdig, stik dem et sæt dip og snack og lidt vino, så går tingene bare lidt bedre.
God fornøjelse
Nina
Nøgleord dild dip, Grønne ærter, Humus, Snacks

Relaterede indlæg

Chiagrød med bær

Chiagrød med bær

Chiagrød med kokosmælk Chiafrø med kokosmælk eller plantedrik toppet med frisk frugt eller kompot, nemt hurtigt og lækkert beholder med lågskemålebæger 1 dl chiafrø2-2,5 dl koksmælk fuldfed, eller plantedrik mandel150 gram frost bær eller friske, hindbær, jordbær,...

Skønne vafler med banan

Skønne vafler med banan

Skønne vafler med banan Ofte har vi bananer i overskud, som er blevet lidt kedelige. Mine bananer var helt sorte, de havde fået lidt frost, og var lidt bløde i konsistensen.Men det betyder ingenting, de er blevet mere søde og nemmere at mose ud. Blendervaffeljernskål...

Mungbønne spirer

Mungbønne spirer

Mungbønne til spirer Super food, ekstra protein, vitaminer og fibre sylteglas 2.5 dl mungbønner5 dl vand Start med bønner og vand i sylteglasset, lad det stå natten overDagen efter skyller du bønnerne godt og dræner vandet fraLæg de drænede bønner i en spirebakke...