Ærtecremen gør sig godt på tapasbordet. Den holder den flotte grønne farve og smager lækkert og cremet.
Meget børnevenlig da den ikke behøver at være så stærk i smagen.

Ærtecreme
Udstyr
- 1 minihakker
- 1 beholder til opbevaring
- 1 Grøntsagskniv
Ingredienser
- 1 pose Frost ærter ca. 500 gram
- 1 fed Hvidløg Kan undlades
- 1 lille Alm. løg eller Skalotteløg
- ½ lille Rød/Grøn el. gul peberfrugt Kan undlades
- 1 drys salt og peber
- 1 tsk Spidskommen
- 1 nip chili eller cayennepeber Kan undlades
- 2 spsk Olivenolie
- 1 smule vand, kun hvis nødvendigt
Sådan gør du
- Klargør alle ingredienserEr dine ærter frosne, så kan du tø dem med op ved at overhælde med kogende vand og lad dem stå et øjeblik.
- Hæld så alle ingredienser op i minihakkeren, eller hvis du har en stavblender kan du også bruge den.
- Smag til og tilsæt evt. mere krydderi og hvis konsistensen er for fast tilsæt da lidt vand, kun lidt ad gangen da den hurtig kan blive for tynd.