Topping med kerner og frø

Topping

Nina Thomsen
Topping som går til alt, lige fra smoothie til supper og håndmadder
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
10 min
Samlet tid 20 min
Ret Snack, Topping
Køkken Ninas køkken
Antal 1 Portion

Udstyr

  • 1 Pande
  • 1 beholder til opbevaring

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld Solsikke kerner
  • 1 håndfuld Græskarkerner
  • 1 håndfuld Sesamfrø
  • 1 drys salt
  • 1 drys peber efter smag
  • 1 drys røget paprika (efter smag) Bruges for at få "baconsmagen" frem
  • 1 drys Spidskommen (efter smag) Den er bare sund

Sådan gør du
 

  • afmål kernerne og varm panden op
  • afmål dine krydderier og vendt til kernerne har taget lidt varme og begynder at "poppe"
  • Brug krydderier efter behov, skal det være til snack, topping til salat, supper, smørrebrød kan du fint bruge efter behov og smag.
    Er det til smoothie så brug evt. kun salt og spidskommen

Noter

Topping ja vi elsker det.

Giv dig selv den mulighed at få det ekstra drys som giver dig både sunde fedtstoffer, kostfibre, antioxidanter, plantestoffer, vitaminer og mineraler.
Alt sammen noget som er med til at stabiliserer dit blodsukker, så du undgår at gå sukkerkold mellem måltiderne.
Jeg er sikker på du vil elske det.
Kærligs Nina 
Nøgleord græskar, kerner, sesam, solsikke

Relaterede indlæg

Chiagrød med bær

Chiagrød med bær

Chiagrød med kokosmælk Chiafrø med kokosmælk eller plantedrik toppet med frisk frugt eller kompot, nemt hurtigt og lækkert beholder med lågskemålebæger 1 dl chiafrø2-2,5 dl koksmælk fuldfed, eller plantedrik mandel150 gram frost bær eller friske, hindbær, jordbær,...

Sprød kålsalat med sødt

Sprød kålsalat med sødt

Sprød kålsalat med sødt Rødkål, pære, spinat, ingefær i en skøn sammen sætning kokkeknivskærbrætanretningsfadbæger til at blande dressing ½ stor pære, må gerne være fast2 håndfulde Frisk spinat1 stængel Bladselleri, fintsnittet.1 cm Frisk revet ingefær150 gram...

Dip creme

Dip creme

Tapas dip Humus Ærtecreme Dilddip Grøntsagsknivbeholderske 1.5 dl Cremefraiche 9 el. 18 %1 spsk Mayonaise 1 håndfuld Frisk dild1 drys Salt og peber Afmål ingredienser og hak dilden fintBland i en beholder og husk at smage til.Ønsker du den lidt mere syrligt, tilsæt da...