Topping med kerner og frø

Topping

Nina Thomsen
Topping som går til alt, lige fra smoothie til supper og håndmadder
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
10 min
Samlet tid 20 min
Ret Snack, Topping
Køkken Ninas køkken
Antal 1 Portion

Udstyr

  • 1 Pande
  • 1 beholder til opbevaring

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld Solsikke kerner
  • 1 håndfuld Græskarkerner
  • 1 håndfuld Sesamfrø
  • 1 drys salt
  • 1 drys peber efter smag
  • 1 drys røget paprika (efter smag) Bruges for at få "baconsmagen" frem
  • 1 drys Spidskommen (efter smag) Den er bare sund

Sådan gør du
 

  • afmål kernerne og varm panden op
  • afmål dine krydderier og vendt til kernerne har taget lidt varme og begynder at "poppe"
  • Brug krydderier efter behov, skal det være til snack, topping til salat, supper, smørrebrød kan du fint bruge efter behov og smag.
    Er det til smoothie så brug evt. kun salt og spidskommen

Noter

Topping ja vi elsker det.

Giv dig selv den mulighed at få det ekstra drys som giver dig både sunde fedtstoffer, kostfibre, antioxidanter, plantestoffer, vitaminer og mineraler.
Alt sammen noget som er med til at stabiliserer dit blodsukker, så du undgår at gå sukkerkold mellem måltiderne.
Jeg er sikker på du vil elske det.
Kærligs Nina 
Nøgleord græskar, kerner, sesam, solsikke

Relaterede indlæg

Jule Vafler med lækker topping

Jule Vafler med lækker topping

Jule Vafler Lækre og fuld af julesmag vaffelpandeskålhåndmixermålebægervægt 100 gram Havregryn2 stk bananer2 stk æg1,5 dl mælk/plantedrik1 tsk vanilje1 tsk kanel½ tsk nellike1 tsk kardemomme1 tsk bagepulver1 smør til stegningTopping lige hvad du ønsker Afmål...

Hummus med Karry

Hummus med Karry

Hummus med karry kikærterkarry lille multihakker/blenderGrøntsagsknivbeholder/skållille skraber 1 dåse Kikærter1-3 fed Hvidløg1-2 spsk Karry, alt efter smag1 spsk Hvidvindeddike3-4 spsk Olivenolie1 drys Salt og peber efter smag1 ca. spsk Vand hvis den er for tyk Dræn...

Lækre hjemmelavede salt mandler

Lækre hjemmelavede salt mandler

Salt mandler K.I.S.S = Hjemmelavede salt mandler grydebagepladebagepapirbeholder til de saltede mandlerSi 200 gram gode mandler2-3 dl vand1 håndfuld salt Tænd ovnen på 150 grader (varmluft)Start med at skylle mandlerne og si dem i en sigteVarm vandet i gryden og opløs...