
Svampe rødbede bøf med friske farver
Udstyr
- 1 Pande
- 1 paletkniv
- 1 Skærebræt
- 1 Grøntsagskniv
Ingredienser
- 2 stk Svampe rødbede bøffer færdiglavet fra Planteslagteren Du kan også sagtens lave dem selv. De her er 100% veganske og smager vildt godt.
- 6 stk Champignon
- ½ stk Rød peberfrugt
- 1-2 stk Gulerod
- 1-2 håndfuld Frisk spinat
- 1 fed Hvidløg
- 2-3 cm Revet ingefær
- 3 spsk Parmesan ost
- 1 dl Fløde
- 2-3 spsk Soya
- ½-1 stk Saften af en lime/citron
- ½ spsk Spidskommen
- 1-2 spsk Oliveolie til stegning/ eller smør
- 2 spsk Ristede kerner, hvis du lige har nogen klar
Sådan gør du
- Start med at svitse de rengjorte og skivede champignon af i olie, de må gerne få en gylden kant.
- Når de er klar kommer du bøffen på og steger den færdig. Champignon er stadig på panden.
- Tilsæt hvidløg og revet ingefær og spidskommen imens den steger færdig.
- Når bøffen er færdig, tager du den af og lader den hvile mens du steger grøntsagerne færdig.
- Tilsæt nu de strimlede gulerødder ( som du kan strimle med kartoffelskrælleren, så de bliver brede)Rød peber i tern, spinat, limesaft, soya og rør det lidt rundt.Drys til sidst med parmesan, husk at smage til.
- Anret på en tallerken med bøf og den farverige blanding af grøntsager og fløde sauce.