Klargør alle grøntsager, snit de grove grøntsager i mindre stykker, gulerødder, broccolistokken, bladselleri. Løg, hvidløg, i tern, chili i tynde skiver, broccoli toppen i mindre buketter.Tænk over hvor længe grøntsagerne skal være i wokken, kogetid. De skal gerne ende med at have en smule bid ved serveringen. Varm olien op og svits løg og hvidløg i wokken.
Skær Tofu og tilsæt karry når løgene er gyldne
Tilsæt spidskommen, peber, de grove grøntsager (gulerødder, broccolistok, selleri) Vend det hurtig i wokken.
Tilsæt vand ca. 2 dl og en bouillonterning, lad det småkoge 3 minutter
Sæt gang i at koge nudlerne efter anvisningen
Tilsæt nu lidt soya, citronsaft og kokosmælken og broccoli buketterne.Vigtig at der stadig er lidt bid i broccolibuketterne, samt de øvrige grøntsager. HUSK at smage til og tilsæt mere smag hvis du synes det mangler.
Kog retten op og hæld vandet fra nudlerne, og du er klar til at serverer.
Nudler i bunden af en dyb tallerken eller en skål og så en god portion Tofu / grønt og kokossauce ovenpå.